Първоначално публикувано от Pebles
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Днес на П.Владигеров в кв.Люлин ....един пич излиза от паркинга и ме засича-без да иска не ме видя.........но аз видях че е със 156 и си реших да го снимам....
Вада си телефона и щрак и тоя наби спирачки и слезна....хахахха за малко да ям бой заради една снимка...явно си помисли,че ще го натопя или нещо такова.......Басииии заради една снимка бой да ям........хахахха
Ето го багабонтина :
ALFA 145 1.6 ТS `97 & ALFA 156 1.8 TS '99
Comment
-
Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщение...Ето го багабонтина ...166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеТи обясни ли му за форума?хаххаха
Comment
-
Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщениеДнес на П.Владигеров в кв.Люлин ....един пич излиза от паркинга и ме засича-без да иска не ме видя.........но аз видях че е със 156 и си реших да го снимам....
Вада си телефона и щрак и тоя наби спирачки и слезна....хахахха за малко да ям бой заради една снимка...явно си помисли,че ще го натопя или нещо такова.......Басииии заради една снимка бой да ям........хахахха
Ето го багабонтина : [ATTACH]9947[/ATTACH][ATTACH]9948[/ATTACH]По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеТоя не е пич...щом скача на женки!Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеE, то и аз им скачам... Ама не на бой.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениенеси единствен....а в неделя по Цар Борис на Пирогов на светофара исках да се бегам с една мацка със 156 като моята самоче светло синя и се уплаши нещо
Comment
-
Абееее, много ербапи, много нещо. За какво се взе, че ще блъскаш някого или ще слизаш да го биеш бе?!I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеАбееее, много ербапи, много нещо. За какво се взе, че ще блъскаш някого или ще слизаш да го биеш бе?!sigpic145 1,4 BOXER
Comment
-
Това е лъжа. Можеш да му запишеш номера и да го дадеш под съд, защото действително не е позволено да снимаш някого без разрешението му, но не и да се саморазправяшI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеТова е лъжа. Можеш да му запишеш номера и да го дадеш под съд, защото действително не е позволено да снимаш някого без разрешението му, но не и да се саморазправяшsigpic145 1,4 BOXER
Comment
Comment